Knight Online'ye Başlamak

knight online gb

REKLAM ve SPONSORLUKLAR İÇİN: vpvsistem@gmail.com

KNİGHT ONLİNE FACEBOOK GRUBUMUZ AÇILMIŞTIR. PAYLAŞIMLARINIZ VE SORULARINIZ İÇİN BEKLERİZ. https://www.facebook.com/groups/knightonlinefan

Forumu REKLAMSIZ kullanmak için 30 saniyede ÜCRETSİZ ÜYE olabilirsiniz.

Malpin

Üye
Üye
Adam knight online başlamak istiyorum diyor, biri çıkmış başlama diyor. Salak misiniz siz. Yardım etmek istiyorsan yardim et. Aksi takdirde kaybol git bu sayfadan. Ne işin var madem Knight online sayfasında.

Noob

Üye
Üye
Sende bırak reis bu oyunu oynanmaz :D

Malpin

Üye
Üye
Kardeş çık sayfadan o zaman, ne işin var.
Biz seviyoruz oynuyoruz, sevmeyen adam dakikasında durmaz burada.

HitMachine

Üye
Üye
Burda insanlara minnet edeceğine aklına gelen herşeyin videosu YouTube da var.

Ares

Üye
Üye
Her oynun kendine has bir stili var her oyununda seveni var sevmiyeni var benim yaşım 41 en az bir düzine oyun oynadım bazılarını sevdim bazılarında sevmedim sevmediğim oyunların seveni çoktu sevdiğim oyunların sevmiyenide çoktu kişiye göre değişir knighti sevmeyeni parası yoktur genelde diye düşünüyorum kniigti knight yapan pvp sistemidir pve sevenlere pek hitap eden oyun değildir... İyi oyunlar kardeşlerim

PatroN

Üye
Üye
Toksit çok bu forumda, örnek kendileri birşey satarken bal bal ama başkası satarken bok kendi makro ile oynar pro başkası makro ile oynar koxp tbl anlıcan bu grup ve bizim ulkemizde uzanamadığı ciğeri mındar eden kediler çok

Noob

Üye
Üye
Aynen, çok garip bi oyuncu kitlesi var bu oyunun. Herkes başlama diye nasihat edip, kendileri oyunu oynuyor
😁
ben de oynamıyorum, sanırım 2008 di en son oynadığımda ama grupta olup, paylaşımları takip etmeyi seviyorum. Bazen şeytan da dürtmüyor değil “hadi başla, hadi başla” diye
😅
(bu arada bana da çemkirme lütfen şeytan dürtüyor dediğim için)

Forumu REKLAMSIZ kullanmak için 30 saniyede ÜCRETSİZ ÜYE olabilirsiniz.

Sponsor İçerikler: LoL RP