Bir yönetici bu programı çalıştırmanızı engelledi

 

knight online gb

REKLAM ve SPONSORLUKLAR İÇİN: vpvsistem@gmail.com

KNİGHT ONLİNE FACEBOOK GRUBUMUZ AÇILMIŞTIR. PAYLAŞIMLARINIZ VE SORULARINIZ İÇİN BEKLERİZ. https://www.facebook.com/groups/knightonlinefan

Forumu REKLAMSIZ kullanmak için 30 saniyede ÜCRETSİZ ÜYE olabilirsiniz.

PatroN

Üye
Üye
Katılım
5 Mar 2019
Mesajlar
244
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Konum
İstanbul
Bilgisayarınızda bir program çalıştırmak istediğinizde, "Bir yönetici bu programı çalıştırmanızı engelledi" hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu hata, Windows'un kullanıcı hesabı denetimi (UAC) özelliği nedeniyle oluşur. UAC, bilgisayarınızın güvenliğini artırmak için potansiyel olarak zararlı programların çalışmasını önlemeye çalışır. Ancak bazen UAC, güvenli olan programları da engelleyebilir.

Bu hatayı çözmek için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:

  • Programı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Programın kısayoluna sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin. Bu şekilde UAC'yi atlayabilirsiniz.
  • Programın uyumluluk modunda çalışmasını sağlayın. Programın kısayoluna sağ tıklayın ve "Özellikler" seçeneğini seçin. Uyumluluk sekmesine gidin ve "Bu programı uyumluluk modunda çalıştır" kutusunu işaretleyin. Ardından, programın uyumlu olduğu bir Windows sürümünü seçin. Bu şekilde program, eski bir Windows sürümünde çalışıyormuş gibi davranacaktır.
  • UAC ayarlarını değiştirin. Başlat menüsüne gidin ve "UAC" yazın. "Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştir" seçeneğini seçin. Kaydırıcıyı aşağı doğru hareket ettirerek UAC'nin bildirim seviyesini azaltın. Bu şekilde UAC, daha az programı engelleyecektir. Ancak bu, bilgisayarınızın güvenliğini de azaltabilir, bu yüzden dikkatli olun.
  • Programın güvenli olduğundan emin olun. Programı indirdiğiniz kaynağa güveniyorsanız ve virüs taramasından geçirdiyseniz, programın güvenli olduğunu varsayabilirsiniz. Ancak programı tanımıyorsanız veya şüpheli bir kaynaktan indirdiyseniz, programın zararlı olabileceğini düşünün. Bu durumda, programı silmeniz veya karantinaya almanız daha iyi olabilir.
 

Forumu REKLAMSIZ kullanmak için 30 saniyede ÜCRETSİZ ÜYE olabilirsiniz.


Sponsor İçerikler: LoL RP
Üst