Beyaz pelerini nasıl yapıyorduk bilen varsa yardımcı olabilir mi arkadaşlar?
Kuafor Üye Üye Katılım 5 Mar 2023 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 Puanları 6 27 Kas 2023 #1 Beyaz pelerini nasıl yapıyorduk bilen varsa yardımcı olabilir mi arkadaşlar?
CrimsonBlade Yeni üye Üye Katılım 19 Mar 2023 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 Puanları 1 27 Kas 2023 #2 Herhangi bi pelerini seç renk seçme yerinden beyaza en yakın olanı seç direk beyaz alınmıyor
Kuafor Üye Üye Katılım 5 Mar 2023 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 Puanları 6 27 Kas 2023 #3 CrimsonBlade' Alıntı: Herhangi bi pelerini seç renk seçme yerinden beyaza en yakın olanı seç direk beyaz alınmıyor Genişletmek için tıkla ... eyvallah kanka çözdüm
CrimsonBlade' Alıntı: Herhangi bi pelerini seç renk seçme yerinden beyaza en yakın olanı seç direk beyaz alınmıyor Genişletmek için tıkla ... eyvallah kanka çözdüm
Diez-Leo Üye Üye Katılım 3 Mar 2023 Mesajlar 71 Tepkime puanı 0 Puanları 6 27 Kas 2023 #4 Farklı renkleri birleştirerek saf bir beyaz elde etmek imkansızdır. Mavi,yeşil ve kırmızı ışık huzmeleri bir araya geldiğinde beyaz ışık oluşur.
Farklı renkleri birleştirerek saf bir beyaz elde etmek imkansızdır. Mavi,yeşil ve kırmızı ışık huzmeleri bir araya geldiğinde beyaz ışık oluşur.
Kuafor Üye Üye Katılım 5 Mar 2023 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 Puanları 6 27 Kas 2023 #5 Diez-Leo' Alıntı: Farklı renkleri birleştirerek saf bir beyaz elde etmek imkansızdır. Mavi,yeşil ve kırmızı ışık huzmeleri bir araya geldiğinde beyaz ışık oluşur. Genişletmek için tıkla ... madem bu kadar bilgilisin neden benim üstüme bırakıyon bu pelerin işini
Diez-Leo' Alıntı: Farklı renkleri birleştirerek saf bir beyaz elde etmek imkansızdır. Mavi,yeşil ve kırmızı ışık huzmeleri bir araya geldiğinde beyaz ışık oluşur. Genişletmek için tıkla ... madem bu kadar bilgilisin neden benim üstüme bırakıyon bu pelerin işini